Hold and Hollo

Mád a világ közepe. Vagy legalábbis az egyik közepe. Imádom a mádi borokat, és egyre több kedvenc pincészetem van onnan. Az egyik kedvenc egyértelműen a Holdvölgy, na de a fantasztikus és elegáns boraik mellett ők készítik a végtelenül színes Hold and Hollo borokat is.

Borkaller - Mádi borok

Már az egyedi neonszínű szilikon boroscímkéikkel is simán megvennének, mert milyen jó ötlet már, ha meg lehúzzuk a palackról, akkor szuperül mutat borospohárra húzva is (nyilván tesztelve:))

Borkaller - Mádi borok

Viszont a borok is nagyon jók, ott van például a zöld címkés Dry, ami furmint-hárslevelű-sárgamuskotály-zéta házasítás, és a tokaji száraz borok közül inkább a könnyedebb, gyümölcsösebb vonalat képviseli. Aztán a pink címkés Sweet – jajj, hát ezt külön imádom, ez nagyon az én színem, meg én mondjuk eléggé szeretem ezeket az édes borokat, amiktől még nem ragad össze a szám, de nagyon finom, felér egy desszerttel, és akár egy második pohár is lecsúszik még. Na és a napsütéses-narancs címkés Uppp!, a friss gyöngyöző – ha ettől nem pörögsz fel, akkor semmitől!

Ha nem ismered, akkor feltétlenül írd fel a Hold and Hollo borokat az idei nyári boros listádra! Ha ismered, akkor meg már úgyis rajta vannak…

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.